Voorwaarden en prijzen | Fotopanorama

 

De prijzen in de schop zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. De uiteindelijke afmeting van uw print is afhankelijk van het gekozen formaat en van de verhoudingen van uw bestand. Zie de aanwijzingen bij de verschillende formaten. Enkele of 3 à 4 prints worden verzonden per briefpost, meestal opgerold in een koker, soms in een postdoos. Let op dat uw brievenbus en -opening voldoende hoog, breed en diep is dat een pakje of koker van 3,2x24x35 cm er zonder buigen of wrikken in past.

 

Bezorging van briefpost door PostNL is op dinsdag t/m zaterdag van poststukken die de voorgaande dag of eerder zijn verzonden. Pakjes gaan via PostNL pakketdienst of een koeriersdienst: beide bezorging volgende dag.

 

Wanneer wij uw bestelling, bestand(en) en uw betaling binnen hebben, krijgt u bericht over print- en verzending. Als er onduidelijkheid lijkt te zijn over de afmetingen van een print of als uw bestand onvoldoende is, informeren wij u hierover vòòrdat wij de afdruk maken.

 

Retourname is meestal niet mogelijk of zinvol. Reclame van gebreken binnen 7 dagen na ontvangst van het object. Bij ernstige gebreken in of zoek raken van het geleverde kan in overleg een herstellevering volgen. Bij onmiskenbare wanprestatie kan een deel van of de volledig aanschafprijs vergroed worden.